Tel./faks +370 5 247 8447
S. Stanevičiaus g. 98, LT-07103 Vilnius
El. p. rastine@ateities.vilnius.lm.lt
Kraunasi...

Edukacinė išvyka į Rygą

Spalio 12-13 d. 9b, 8a ir 8d klasių mokiniai ir juos lydintys auklėtojai - V. Antanavičiūtė, L. Jermolajeva, O. Ulevičiūtė vyko į edukacinę kelionę „Ryga - Latvijos sostinė“

 

Pirmą išvykos dieną aplankėme Automobilių muziejų, kur mokiniai susipažino su senoviniais ir šiuolaikiniais įvairios paskirties automobiliais, galėjo išbandyti važiavimą automobiliu simuliatoriaus pagalba. Čia aktyviausi buvo 8a kl. mok. Vėliau aplankėme Rygos senamiestį, 9b kl. mokinės buvo nufotografuotos latviškam laikraščiui. Vėliau grupė vyko į Jurmalą, kur nakvojo viešbutyje „Dzintars“. Mus pasitiko viešbučio gyventojas - katinas, kurį mokiniai pavadino Kečiupu dėl kailio spalvos.

 

Antrą išvykos dieną po sočių pusryčių mokiniai su mokytojais kelias valandas ilsėjosi prie Baltijos jūros, susipažino su įdomiausiomis Jurmalos vietomis. Vėliau grupė važiavo į kinostudiją Sinevilla, kur susipažino kaip kuriamas kinofilmas, pamatė įvairias dekoracijas ir patys sudalyvavo kaip aktoriai, kuriant įvairius vidio epizodus. Aktyviausi buvo 8a ir 8d kl. mokiniai. Sukurtą vidio mixą gavome dovanų ir parvežėme mokyklai.

 

Pavargę, bet laimingi, pilni įspudžių grįžome namo.

 

Įvykius fiksavo ir viską papasakojo kelionės organizatorius

9b klasės auklėtoja Violeta Antanavičiūtė